Information från styrelsen

Onsdagen den 30 maj kommer P.O.S. Förvaltning att utföra en årlig upprensning i fastigheten då saker som står i källargångarna kommer att kastas.

Samtidigt kommer saker som eventuellt förvaras i trapphuset och på balkongerna i trapphuset att slängas (gäller inte blommor, bord och stolar på trapphusbalkongerna). Gården städas också av efter nedsmutsningen i samband med balkongbyggnationen.

Om ni har någon gammal cykel ståendes på gården som ni vill bli av med så ställ den mot väggen i hörnet utanför tvättstugan. Vid senare tillfälle kommer POS att tvätta fönster, rengöra lamporna mm i trapphuset. Tvättstugan kommer också att stängas av för grovstädning.

Några tips/regler för hur vårt fina gemensamma hus skall bli ännu trevligare:
Tänk på att städa tvättstugan ordentligt efter att du tvättat. Glöm inte att parkera ditt tvättlås så du inte bokar upp tid som inte kan utnyttjas.

Vi påminner om att cyklar inte ska ställas mot staketet på framsidan av fastigheten utan på innergården. Ytterligare cykelställ är beställt och kommer inom kort. Det kastas fimpar och skräp framför porten och på gården – vänligen hjälp till med att hålla rent! Det är allas uppgift att vi håller våra gemensamma utrymmen ute/inne fräscha för ökad trivsel.

Nu är sommaren här så använd gärna uteplatsen och grillen. Du håller med egen kol och tändvätska som inte ska förvaras ute på gården. Tänk alltid på brandfaran! Rengör grillen, bord och stolar samt kasta skräp efter dig – då blir det trevligare för de som kommer efter!

Hjälp gärna till att vattna och pyssla om våra blommor…

Vid eventuella frågor eller synpunkter kontakta gärna någon av oss i styrelsen.

Trevlig sommar!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.