Information rörande renovering Brf Södersiluetten

Brf Södersiluetten (Gotlandsgatan 67 och 69 samt Brännerigatan 7) kommer under sommaren och början av hösten att renovera sitt grådsbjälklag. Byggstart är juni och färdigställande planerat till mitten av september.

Detta innebär att Brf Södersiluettens gård kommer att täckas med ett väderskydd/plasttak. Under vecka 26-28 kommer det även att vara buller då den befintliga gården rivs. Rivning kommer dock att begränsas till vardagar mellan kl 9.00 och 16.00.

Om du har några frågor ber vi dig att kontakta oss på styrelsen@sodersiluetten.se, alternativt Jenny Nilsson på telefon 070-444 37 80.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Brf Södersiluetten

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.