Nyhetsbrev December 2016

ska%cc%88rmavbild-2016-12-20-kl-09-44-40

Under året har vi fått flera nya tillskott till vår förening. Vi önskar er hjärtligt välkomna in som medlemmar i vår förening. Vi tänkte även så här innan jul påminna om några saker som är viktiga i vintriga juletider.

TÄNK PÅ ATT SLÄCKA DE LEVANDE LJUSEN
Det är mysigt med levande ljus men glöm inte släcka dem när du går ut eller till sängs.
Kontrollera också att din brandvarnare fungerar som den ska. Samtliga lägenheter
ska ha en fungerande brandvarnare. Om du inte har någon meddela styrelsen snarast
så skaffar vi en till dig.

GLÖM INTE SKOTTA BALKONGEN
Vi påminner er om att skotta av era balkonger om det kommer snö, så att tyngden minskar. Har man balkong så är det eget ansvar som gäller.

HÅLL DÖRRARNA STÄNGDA
Dörren mot gatan samt dörren mot gården ska hållas stängda under den kalla årstiden. Dels för att minska värmespillet men också för att inte låta obehöriga ta sig in i fastigheten.

MÄRKTA VRAK LEVER FARLIGT
Det finns några cyklar som mer eller mindre vi omnämner som ”vrak”, som blivit märkta för att ej bli flyttade från cykelstället. Dessa cyklar kommer också att flyttas till den angivna platsen, då de ej används och icke ska vara placerade i cykelstället.

GROVSOPRUMMETS A OCH O
I vårt grovsoprum sorterar vi våra grovsopor (ej byggavfall, färg och kemikalier) i kärlen efter anvisningarna. Ett kärl är endast avsett för elskrot! Taänka på att dela upp och stuva ner skräp så gott det går. Använd i första hand återvinningsstationen på Bjurholmsgatan om ni har möjlighet.

TVÄTTA MED GLÄDJE
Vänligen följ anvisningarna om tvätt-regler och städning i tvättstugan. Det är ju alltid mycket härligare att få börja sin tvättid med en fin tvättstuga

TILLSAMMANS!
Genom bostadsrättsföreningen äger vi fastigheten tillsammans. Låt oss därför gemensamt hjälpas åt att hålla ordning och se om vårt hus på bästa sätt.

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.