Information från Telenor (f.d. Bredbandsbolaget)

Nu har alla i huset fått en liten informationsfolder i sin brevlåda från Telenor (f.d. Bredbandsbolaget) om hur själva installationen går till samt vilka tjänster och paket som kommer finnas tillgängliga. All nödvändig information ska finnas i foldern, men är det några frågor är ni välkomna att maila oss i styrelsen på styrelsen@nyaplogen12.se

Vi har alltså nu tecknat själva avtalet gällande fiber med Telenor och nästa steg är att bestämma själva planen för själva installationen. Vi kommer då bestämma en dag då installationen kommer att ske, det är endast då vi och Telenor behöver ha tillgång till alla lägenheter och lokaler i huset. Efter färdig installation är det upp till var och en avgöra om man vill addera TV och telefoni utöver den gemensamma fibern vi drar in.

Här finns även foldern att ladda hem digitalt:
Information Bredbandsbolaget (PDF 24,6 Mb)

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.