Nyhetsbrev juni 2020

Hej!

Hoppas att ni alla mår bra och haft en skön midsommar!

Årsmötet
Tack för senast alla ni som hade möjlighet att medverka på årsmötet. Totalt 16 personer närvarade och det var roligt att så många hade möjlighet att komma under rådande omständigheter med Corona. Vi hade tur med vädret vilket gjorde att det fungerade bra ute på gården, med lite distans till varandra. Här finner ni årsmötesprotokollet underskrivet och justerat.

Växter på gården
Det finns önskemål om att öka trivseln på vår innergård med hjälp av fler växter. Sara Holmberg har erbjudit sig att starta en ”trädgårdsgrupp” och välkomnar intresserade att anmäla sig till henne på saramirandaholmberg@gmail.com. Ett mycket bra initiativ och det behövs några som hjälps åt – anmäl er till Sara!

Grillning och uteplats
Det finns en grill ute på gården. Var och en får själv ta med tändvätska och grillkol. Tänk på att göra ren grillen efter er så den som kommer efter har en iordninggjord grill. 
Råder eldförbud är det självklart förbjudet att grilla – kolla detta!
Tänk också på att torka av bordet och ställ i ordning, ta hand om egna sopor (kasta ej i tvättstugan), endast fimpar i gula hinken.

Tvättstugan
På förekommen anledning påminner vi om att var och en ska städa och göra fint i tvättstugan efter avslutad tvättning, det är lite si och så med detta tyvärr!

Cykelparkering
Vi parkerar våra cyklar inne på vår gård och inte utanför porten eller efter staketet. Cykelstölder sker så de står mer skyddade på gården. 

Grovsoprum
Använd gärna vårt grovsoprum. Använd kärlen som finns (elsopor separat längst in). Kasta inga mat/pizza-kartonger som avger lukt, färger, lösningsmedel, byggavfall etc. Vi hänvisar glas, metall, plast, kartonger och tidningar till återvinningen på Bjurholmsgatan.

Fortsatt trevlig sommar – ta hand om er!
// Styrelsen

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.