Nyhetsbrev december 2022

Hej!
Först och främst vill vi hälsa våra nya medlemmar välkomna till vår förening och vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten!

ÖKADE KOSTNADER FÖR FJÄRRVÄRMEN
From 1 januari höjer Fortum fjärrvärmekostnaden med 8%.Viktigt att vi alla försöker tänka på att vara noga med att hålla dörrarna till gatan och gården stängda. Vi ber er också att hålla ”svängdörrarna” ner till porten stängda.

FOG & FÖNSTER
Fönstermålningen inåt gården är i dagarna klar för er som varit berörda av den.

OVK
Arbete med ventilationen återstår för några medlemmar. Förhoppningen är att detta kan blir klart senast under januari månad så att vi kan få hela fastigheten godkänd. Vi brukar också ta tillfället i akt att inför julen påminna om några saker som givetvis gäller oss alla.

TÄNK PÅ ATT SLÄCKA DE LEVANDE LJUSEN
Det är mysigt med levande ljus men glöm inte släcka dem när du går ut eller till sängs. Kontrollera också att din brandvarnare fungerar som den ska. Samtliga lägenheter ska ha en fungerande brandvarnare. Om du inte har någon meddela styrelsen snarast så skaffar vi en till dig.

GLÖM INTE SKOTTA BALKONGEN
Vi påminner er om att skotta av era balkonger om det kommer snö, så att tyngden minskar. Ni som också har lagt ut trägolv eller liknande på balkongen behöver tänka på att ibland ta bort det och göra rent under. Det samlas lätt smuts som gör att vatten inte rinner bort som det ska vilket kan orsaka skador i betongen. Har man balkong så är det eget ansvar som gäller.

TILLSAMMANS!
Genom bostadsrättsföreningen äger vi fastigheten tillsammans. Låt oss därför gemensamt hjälpas åt att hålla ordning och se om vårt hus på bästa sätt.

God jul & Gott nytt år önskar styrelsen!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.