Information om bredband

Vi har kommit överens med Telenor om att inkoppling kommer att ske den 1 december.

Enligt Telenor får föreningen informationsmaterial (sk GAN-brev) tillsänt sig ca tre veckor innan om hur var och en går vidare för beställning av router mm. Så snart det kommer oss tillhanda så distribuerar vi ut informationen i era brevinkast.

Avgiften för Bredband (250/100) är 165 kr inkl moms/månad och lägenhet. Summan debiteras till föreningen eftersom vi tecknat ett gruppavtal som gäller i fem år. Avgiften för varje lägenhet kommer att debiteras genom vår ekonomiska förvaltare som en separat post i samband med månadsavgiften.

För er som önskar beställa TV/Telefon via Telenor gör detta själva via eget abonnemang.

Vi ser fram emot installationen och hoppas det kommer fungera till allas vår belåtenhet.

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.