Nyhetsbrev mars 2024

Årsmöte 23 maj
Välkommen på föreningens årsmöte torsdagen den 23 maj kl 18.00. Kallelse och övriga handlingar presenteras framöver i enlighet med vad som sägs i stadgarna. Det är viktigt med din närvaro så boka in kvällen i din kalender!

Förråd uthyres
Föreningen har ett mindre förråd på ca 2 kvadratmeter i källaren som blir ledigt, med möjlighet att hyra from 1 april. Vänligen kontakta leif.andersson@nyaplogen12.se eller på 070-570 33 14 för mer information. Först till kvarn gäller!

Cykelrensning
Det finns några mer eller mindre obrukbara och trasiga cyklar som inte används. De upptar plats och gör det trångt på vår gård. Därför kommer vi genomföra en cykelrensning. Samtliga cyklar kommer att märkas med ett rödvitt plastband. Ta bort plastbandet från din cykel om den ska behållas före den 1 maj. De cyklar som sedan har plastbandet kvar anses obrukbara eller saknar ägare och kommer att tas bort och ställas i ett hörn på innergården. Där kommer de att förvaras i två månader. Därefter kommer de att skänkas bort till välgörande ändamål eller kastas.

OBS!
Cyklar som används ska ställas i ”cykelhuset” på gården eller i cykelställen vid sidan om detta. Cyklar får inte ställas mot staketet på gården eller parkeras på framsidan av huset mot räcket, där de dessutom lätt kan stjälas, vilket hänt tidigare.

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.