Vattenläcka i källaren

I samband med elementarbete i en lägenhet så uppstod en vattenläcka i källaren, i samma utrymme där elmätarna finns. Byggfirman Allteriör som anlitats för arbetet har tagit på sig att åtgärda detta och har haft en avfuktare placerad i utrymmet. Föremål som blivit skadade av vattnet skall sparas och kunna visas upp för att ersättning ska erhållas av försäkringsbolaget. De som fått ägodelar skadade p.g.a. detta ska sammanställa en lista på ägodelarna och maila till info@allterior.se senast måndagen den 20:e Juli. Listan kommer sedan att skickas till firmans försäkringsbolag. Mer information om detta finns uppsatt i trapphuset.

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan hoppa ner till slutet på sidan för att lämna en kommentar. Pingning är inte tillåten för tillfället.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.