Sommarstädning (uppdaterad)

Inför sommaren har vi ett flertal aktiviteter på gång som styrelsen vill göra era uppmärksamma på förutom den OVK-besiktning torsdagen den 19/5 som tidigare utlysts här på hemsidan.

Torsdag 26/5: Städning av källargångar samt gården. Allt som står i källargångarna kommer att slängas. Det är inte tillåtet att ställa saker i källargångarna. Omärkta cyklar kommer att forslas bort till Cykeldoktorn. Märk upp din cykel med namn innan denna dag. Vi påminner om att det inte är tillåtet att parkera cyklar framför huset på gatan, det förekommer stöld och skadegörelse så alla cyklar ska stå på gården. Vid behov kommer det att köpas in ytterligare cykelställ.

Tisdag 31/5: Städning av tvättstuga, fönsterputsning och städning av balkongerna. Skräp och prylar (inte bord och stolar) som finns på balkongerna kommer att slängas. Tvättstugan kommer att vara stängd för städning på förmiddagen.

Grillning och utemöbler

Nu är grillsäsongen igång så använd gärna föreningens uteplats och grill. Tänk på brandrisken när du grillar, lämna inte tändvätska och grillkol efter dig och tänk på att städa och göra rent efter dig.

Ny placering av sopstationen

Styrelsen har beslutat att köpa in en ny mindre sopstation. Den kommer ha två låsbara luckor för hushållssopor, vilket innebär att pappersåtervinningen försvinner. Tidningar och papper kastas då i miljöstationerna på andra sidan parken, ej i grovsoprummet. Vi kommer även att flytta sopstationen till nedgången till garaget, för att undvika lukt och ge bättre intryck direkt vid porten. Ny gräsmatta och staket kommer att anläggas där sopstationen står idag.

Grovsoprummet

Vi kommer att se över hanteringen i grovsoprummet och organisera det på ett bättre sätt med olika kärl för elskrot och andra grovsopor. I grovsoprummet är det inte tillåtet att slänga hushållssopor, tidningar, byggavfall, brandfarliga vätskor och färg m.m.

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.